Dejligt afstressende fodbad

1. februar 2022

Et dejligt afstressende fodbad er altid sundt for sjælen. Mange gange under vi bare ikke os selv den luksus.
Jeg laver af og til et fodbad jeg kan nyde om aftenen til en god film eller afsnit af den serie vi ser lige nu.
Det giver en dejlig afstressende afslutning på dagen, og din krop vil elske dig for det. Det er også altid en god ide at gøre det inden du går igang med din 3 dags “gør det selv” zoneterapi

Hvad skal du bruge til dit afstressende fodbad

Du skal bruge Epson salt, som kan fås i de fleste Matas og Helsekost butikker. Epson salt er et must i ethvert husapotek, da det er helt fantastisk til at trække ophobede giftstoffer ud af kroppen og er super muskel afslappende. Har du et badekar, skulle du gøre det til en vane at tage et varmt bad med 500 gr Epson salt!
Her er en artikel på engelsk der fortæller om alle de gode egenskaber Epson salt har.

En skal også bruge en kvalitet Essentiel olie – hav et par stykker af din favorit duft i dit husapotek. jeg anbefale Lavendel olie og/eller Kamille til aftenbrug, da de begge giver en beroligende effekt, og vil gøre kroppen klar til nat.
Du skal også bruge enten et elektrisk fodbad eller en almindelig opvaske balje. Hav altid et håndklæde under (bare for en sikkerheds skyld), samt et håndklæde til at tørre fødderne med.

Til dette afstressende fodbad har jeg valgt

Vand 3/4 op til kanten, og gerne så varmt du kan have det
250 gr Epson salt
4-5 dråber lavendel olie af god kvalitet
5 dråber Hamp CBD Olie – få den her

Hav fødderne i badet i ca 15 – 20 min
Tør dem godt med et håndklæde.

Efter fødderne er nogenlunde tørre, masser din Magiske Creme på og lav din “gør det selv” zoneterapi, eller put fødderne i et par gode sokker.

Relaterede indlæg

Simple Detox Tips

Simple Detox Tips

De Simple Detox tips du får her i dag, kan være et super effektivt når det kommer til sundhed og velvære, og uanset om du ønsker at tabe dig eller rense din krop, er det noget vi alle bør gøre 3-4 gange om året. Din krop udsættes dagligt for en række forskellige...

Godt Nytår

Godt Nytår

Godt nytår til dig og dine kære. Jeg håber, du er lige så spændt på 2023, som jeg er! Min mand og jeg har holdt jul med vores familie og venner i Danmark og skal i Sverige for at fejre nytår med min bror og hans familie. 2022 har været udfordrende for os på mange...

Glædelig Jul

Glædelig Jul

Rigtig glædelig jul til dig og dine kære. Håber julen betyder lige så meget for dig som den gør for mig. Nemlig en tid med masser af hygge, samvær med dem du holder af, god mad osv. Det er en tid hvor vi er ekstra betænksommer over for dem der har det svært. Andy og...

Om Hekseteket.com

Mission

Min mission i livet er at hjælpe mennesker til et afbalanceret liv
Samt optimal sundhed, et skridt ad gangen.

Det er IKKE normalt at have smerter og det er IKKE normalt at være på medicin.

Gennem mit "Simpel Sundheds" forløb, mine e-bøger og små tips,
kan jeg hjælpe dig med at skabe omslaget til en bedre livskvalitet.

Disclaimer

Jeg er en passioneret Holistisk behandler, og har hjulpet klienter med at ændre deres livsstil på en ukompliceret måde i næsten 2 årtier.

Den information jeg deler om sundhed og velvære, er ud fra egne erfaringer, samt tilbagemeldinger fra mine klienter, og er ikke ment som en erstatning for professionel medicinsk rådgivning.

Jeg er IKKE læge og kan IKKE diagnostisere eller rådgive dig i hvad du skal gøre. Hvis du er i tvivl om dit helbred, skal du altid kontakte din læge eller andet sundhedsfagligt personale.

Brugen af den information du finder her på siderne, er udelukkende på eget ansvar.

Handelsbetingelser

Privatlivspolitik