Godt Nytår

30. december 2022

Godt nytår til dig og dine kære. Jeg håber, du er lige så spændt på 2023, som jeg er!

Min mand og jeg har holdt jul med vores familie og venner i Danmark og skal i Sverige for at fejre nytår med min bror og hans familie.

2022 har været udfordrende for os på mange måder, men samtidig har vi haft utrolig meget at være taknemmelige for. Vi fik vores sommerhus i Danmark, hvor vi nu kan skabe minder med børnebørnene. Vi har fået et nyt barnebarn, og vores virksomheder er i positiv udvikling.
Så vi er virkelig spændte og taknemmelige for det der kommer i 2023.

Nytår er traditionelt en tid til refleksion, målsætning og nytårsforsætter, og alle er fyldt med spænding og entusiasme. De fleste mennesker holder dog kun et par uger ind i det nye år med deres nye vaner, før motivationen forsvinder og hverdagen rammer. Det er nemt at finde undskyldninger for ikke at gøre det, vi satte os for, og snart finder vi os selv tilbage i de gamle vaner.

Nu er det tid til at starte

Hvis du ønsker at ændre din livsstil på en simpel måde – ja, jeg ved godt, at det næsten lyder for godt til at være sandt – så fortsæt med at læse.

Der er så mange forskellige “diæter” derude, og det kan være svært at vælge den rigtige. Jeg vil gøre det nemt for dig, fordi INGEN af dem er gode for dig i det lange løb.
Slankekure er ikke sundt for kroppen, og det vil ikke give dig den ændring du leder efter. Det vil på den anden side bare skabe stress og kaos både i dit sind og din krop.

Jeg har kæmpet med at skabe en sund og afbalanceret livsstil i mange år, så jeg ved, hvor svært det kan være. Først da jeg sammensatte jeg mit eget program fra alle de forskellige uddannelser og træninger, jeg har modtaget gennem årene.

Hvis du ikke er opmærksom på din krop, opfanger du ikke de signaler den sender dig hele tiden, såsom at sove når du er træt, spise når du er sulten og gå på toilettet når du skal. Dette kaldes lav selvbevidsthed og usammenhæng (ude af balance).

For at hjælpe dig med det, har jeg lavet et 12 ugers forløb “Simpel Sundhed”, hvor du bliver guidet hele vejen, og lærer at lytte til din krop. Jeg bruger “Mine 7 Step” som hovedværktøjet.

Stress ikke dig selv ved at lave mange ændringer på én gang. Hvis du gør det, vil du højst sandsynligt falde tilbage til gamle vaner på ingen tid.

Den er meget kraftfuld og alligevel meget enkel

Med alle de ting, der foregår i verden, kunne timingen til at starte din nye livsstil ikke være bedre. Denne måde at leve på er så meget mere end bare en diæt, og samtidig meget enkel. Altså hvis du ikke komplicerer det for dig selv.

“Simpel Sundhed” er at lytte og lære, hvad din krop fortæller dig, og hvad den virkelig har brug for.
Det er nemmere end du tror!

Tænk på din krop som en motor! Den har brug for rent brændstof, olie og vand, og den har brug for regelmæssig vedligeholdelse! Ret simpelt ikke? Det samme gælder for din krop; den har også brug for god brændstof og regelmæssig vedligeholdelse.

“Simpel Sundhed” er så meget mere end en diæt!

At spise godt og dyrke motion udgør kun omkring 30 % af en sund livsstil. Det er derfor, jeg er så passioneret omkring “Simpel Sundhed” og “De 7 Steps”.
De sidste par år har jeg udviklet nye guides samt opdateret dem jeg havde, hvilket betyder at hver uge nu har et tema med en guide til at hjælpe dig. Du vil også under 12 ugers forløbet have adgang til en ugentlig gruppe zoom-session, samt 4 private sessioner med mig.

Tag beslutningen og start din nye livsstils rejse i dag!

Endnu en gang ønsker jeg dig og dine kære et godt nytår – jeg er spændt på at dele min verden med jer i 2023.

Relaterede indlæg

Simple Detox Tips

Simple Detox Tips

De Simple Detox tips du får her i dag, kan være et super effektivt når det kommer til sundhed og velvære, og uanset om du ønsker at tabe dig eller rense din krop, er det noget vi alle bør gøre 3-4 gange om året. Din krop udsættes dagligt for en række forskellige...

Glædelig Jul

Glædelig Jul

Rigtig glædelig jul til dig og dine kære. Håber julen betyder lige så meget for dig som den gør for mig. Nemlig en tid med masser af hygge, samvær med dem du holder af, god mad osv. Det er en tid hvor vi er ekstra betænksommer over for dem der har det svært. Andy og...

Jul uden stress

Jul uden stress

Jeg elsker at lære små tips til at gøre hverdagen nemmere, og især til en jul uden stress. Vi farer rundt for at købe julegaver og handles madvarer. Vi er til julefrokoster, juleafslutninger med børnene og skal helst have lavet de sidste juledekorationer, julekonfekt...

Om Hekseteket.com

Mission

Min mission i livet er at hjælpe mennesker til et afbalanceret liv
Samt optimal sundhed, et skridt ad gangen.

Det er IKKE normalt at have smerter og det er IKKE normalt at være på medicin.

Gennem mit "Simpel Sundheds" forløb, mine e-bøger og små tips,
kan jeg hjælpe dig med at skabe omslaget til en bedre livskvalitet.

Disclaimer

Jeg er en passioneret Holistisk behandler, og har hjulpet klienter med at ændre deres livsstil på en ukompliceret måde i næsten 2 årtier.

Den information jeg deler om sundhed og velvære, er ud fra egne erfaringer, samt tilbagemeldinger fra mine klienter, og er ikke ment som en erstatning for professionel medicinsk rådgivning.

Jeg er IKKE læge og kan IKKE diagnostisere eller rådgive dig i hvad du skal gøre. Hvis du er i tvivl om dit helbred, skal du altid kontakte din læge eller andet sundhedsfagligt personale.

Brugen af den information du finder her på siderne, er udelukkende på eget ansvar.

Handelsbetingelser

Privatlivspolitik