Godt Nytår og velkommen til 2022

12. januar 2022

Godt nytår og velkommen til 2022 alle sammen. Jeg håber i har haft mulighed for at nyde lidt tid sammen med jeres kære. Min mand og jeg er så taknemmelige over muligheden for at tilbringe tid i Danmark med børn, børnebørn, familie og venner. Vi har haft det rigtig dejligt tid, og mit bedstemor-hjerte er fyldt.

Vi har også haft tid til at reflektere, slappe af og lade batterierne op, og er så klar til at tage hul på 2022. Jeg ved ikke med jer, men jeg har en fornemmelse af, at der vil ske en masse gode ting i år.

Nu er et godt tidspunkt at starte

Ønsker du at ændre din livsstil på en enkel og nem måde – ja, jeg ved godt, at det næsten lyder for godt til at være sandt – så fortsæt med at læse.

Der er så mange forskellige “diæter” derude, og det kan være svært at vælge. Jeg vil gøre det nemt for dig, for INGEN af dem er gode for dig i det lange løb. Det betyder, at slankekure ikke er sundt, og det vil ikke give dig den forandring, du leder efter.

Jeg har kæmpet med en sund balanceret livsstil i mange år, indtil jeg fik sammensat mit eget program fra alle de uddannelser, jeg har fået.

Hvis du ikke er opmærksom på din krop, opfanger du ikke de signaler, den sender dig hele tiden som f.eks. at sove når du er træt, spise når du er sulten, gå på toilettet når du skal, er du ude af trit med din krop.
Men lad være med at stresse dig selv, og lav store ændringer på én gang, for når du gør det, vil du højst sandsynligt falde tilbage til gamle vaner inden for kort tid.

Det er meget kraftfuldt og alligevel meget enkelt

Med alle de ting, der foregår i verden, kunne timingen ikke være bedre til at tage skeen i den anden hånd, og begynde “Back to Basics” Livsstilen i dag. Denne måde at leve på er så meget mere end bare en diæt, men alligevel meget enkel, hvis du ikke komplicerer det for dig selv.

At gå “Back to Basics” er at lytte og lære, hvad din krop fortæller dig, og hvad den virkelig har brug for.
Det er nemmere end du tror!

Tænk på din krop som en motor! Den har brug for rent brændstof, olie og vand, og det skal vedligeholdes regelmæssigt! Ret simpelt ikke? Det samme gælder for din krop; den har også brug for rent brændstof og regelmæssig vedligeholdelse.

“Back to Basics”Livsstilen, er så meget mere end en diæt

At spise godt og dyrke motion udgør kun omkring 30 % af en sund livsstil. Derfor er jeg så passioneret omkring “Back to Basics” Livsstilen og De 7 Steps til Optimal Sundhed.

Kost

Spis rigtig mad, og økologisk når det er muligt – køb økologisk og fra jord til bord.
Vi har brug for ca. 200 gr bær og frugt, samt minimum 600 gr grøntsager hver dag – DET FÅR VI IKKE!!

Vand

Det er så vigtigt at få vand nok, og vi får mange forskellige råd om, hvor meget…. Jeg siger, drik vand til din urin ikke er gul længere! Eller 1,5 – 2 ltr dagligt.

Søvn

Få mindst 7 timers søvn hver nat i totalt mørke. Ingen vækkeure, tv eller små skarpe lys, da de giver stress til din krop og forstyrrer din melatoninproduktion.

Motion

Vær aktiv i mindst 30 minutter ikke mindre end 4 dage om ugen. At gå en tur er bedre end ingenting, men det er en god idé at få pulsen op og styrke musklerne også.

Frisk luft

Gå en tur 30 minutter hver dag. Det renser dit hoved og giver ny energi.

Stilhed

Det er en god idé at give dig selv total stilhed – grene 2 x 15 minutter om dagen. Om det er mindfulness, meditation eller bare at sidde/ligge med lukkede øjne, det er op til dig.

Taknemmelighed

Hver aften før sengetid skal du skrive mindst 5 ting ned, du er taknemmelig for – selv de mindste ting.
Det vil have en enorm indflydelse på dit liv.

Relaterede indlæg

Simple Detox Tips

Simple Detox Tips

De Simple Detox tips du får her i dag, kan være et super effektivt når det kommer til sundhed og velvære, og uanset om du ønsker at tabe dig eller rense din krop, er det noget vi alle bør gøre 3-4 gange om året. Din krop udsættes dagligt for en række forskellige...

Godt Nytår

Godt Nytår

Godt nytår til dig og dine kære. Jeg håber, du er lige så spændt på 2023, som jeg er! Min mand og jeg har holdt jul med vores familie og venner i Danmark og skal i Sverige for at fejre nytår med min bror og hans familie. 2022 har været udfordrende for os på mange...

Glædelig Jul

Glædelig Jul

Rigtig glædelig jul til dig og dine kære. Håber julen betyder lige så meget for dig som den gør for mig. Nemlig en tid med masser af hygge, samvær med dem du holder af, god mad osv. Det er en tid hvor vi er ekstra betænksommer over for dem der har det svært. Andy og...

Om Hekseteket.com

Mission

Min mission i livet er at hjælpe mennesker til et afbalanceret liv
Samt optimal sundhed, et skridt ad gangen.

Det er IKKE normalt at have smerter og det er IKKE normalt at være på medicin.

Gennem mit "Simpel Sundheds" forløb, mine e-bøger og små tips,
kan jeg hjælpe dig med at skabe omslaget til en bedre livskvalitet.

Disclaimer

Jeg er en passioneret Holistisk behandler, og har hjulpet klienter med at ændre deres livsstil på en ukompliceret måde i næsten 2 årtier.

Den information jeg deler om sundhed og velvære, er ud fra egne erfaringer, samt tilbagemeldinger fra mine klienter, og er ikke ment som en erstatning for professionel medicinsk rådgivning.

Jeg er IKKE læge og kan IKKE diagnostisere eller rådgive dig i hvad du skal gøre. Hvis du er i tvivl om dit helbred, skal du altid kontakte din læge eller andet sundhedsfagligt personale.

Brugen af den information du finder her på siderne, er udelukkende på eget ansvar.

Handelsbetingelser

Privatlivspolitik