De 7 step om Stilhed

1. juni 2022

Stilhed er en meget overset, men rigtig vigtig del af din sundhed og velvære.
Det er for rigtig mange mennesker svært at have stilhed, men heldigvis nemt at lære.
Hvad enten du kan lide at lytte til stille musik, meditere eller bare lukke øjenene og lade tankerne flyve, er helt op til dig.

Start med 5 minutter 2 gange om dagen, og arbejd dig op til 15 minutter 2 gange om dagen.
Et godt tip til at klargøre hjernen og kroppen, er at lave 5 dybe vejrtrækninger inden du går i gang.

Tag en pause, når det passer ind i din tidsplan og praksiser din stilhed – husk det vigtigste for et godt resultat er, at du GØR DET, og at du er konsekvent.

Hvorfor skal vi have stilhed

Ved at opleve stilhed f.eks. gennem meditation, booster du dit selvværd, motivation og glæde.
Det giver dig mental styrke, hjælper dig med at give slip på blokeret energi. Du vil få øget bevidsthed og komme i bedre kontakt med dig selv.
Stilhed hjælper dig også med at reflektere over, hvad der er sket, genoplade dine batterier og slappe af, ved at befri befri dit sind fra den konstante strøm af støj og stimuli, du er omgivet med døgnet rundt.
Det er endvidere med til at sænke blodets cortisol- og adrenalinniveauer, hvilket er med til at sænke dit stress niveau, samt balancere dit blodtryk og styrke dit immunsystem.
Sidst men ikke mindst, har du brug for stilhed for at være kreative, for at realisere dine drømme.
Du kan læse mere om stilhed her

Stilhed fra elektronik

Som nævnt tidligere er du omgivet af en konstant strøm af larm og stimuli døgnet rundt. Det gør at du hele tiden befinder dig i en “fight og flight” tilstand.
Prøv at gøre det til en vane når du er sammen med andre mennesker, at lade mobilen være i lommen eller tasken. Er du i et møde eller ude at spise, så sæt den på airplane mode eller sluk den.
Der er ikke noget der er så vigtigt at det ikke kan vente.
Vær opmærksom smart watches er omend endnu mere forstyrrende end telefonen!

Læg også din mobil, computer og andre elektroniske enheder fra dig under alle måltider, og vær til stede med dem du er sammen med. Hav samtaler uden tv’et kører, og vær tilstede. Du vil blive overrasket den positive effekt det vil have for dig og dine kære.

Læs mere om de andre 7 Steps her

Relaterede indlæg

Hvad er mikrogrønt

Hvad er mikrogrønt

Du kender sikkert begrebet spirer. Men hvad er Mikrogrønt? Det ligger næsten i ordet mikro. Unge planter af grøntsager og krydderurter.I modsætning til de modne urter og grøntsager med en vækstcyklus på uger eller måneder, kan mikrogrønt høstes og spises en uge til 10...

Et mindset af taknemmelighed

Et mindset af taknemmelighed

At have et mindset af taknemmelighed er ikke kun for sundhedsbevidste mennesker - det er for alle.Det at have optimal sundhed og velvære er meget mere end din fysiske kan mærke. Din mentale og følelsesmæssige tilstand spiller en afgørende rolle for dit generelle...

Pas på dit hjerte

Pas på dit hjerte

Betydningen af et sunde hjerte kan der ikke snakkes nok om. Hjertet er et vitalt organ, der pumper blod til alle dele af din krop og forsyner den med ilt og næringsstoffer.Når hjertet er sundt, sætter det din krop i stand til at fungere korrekt og udføre daglige...

Om Hekseteket.com

Mission

Min mission i livet er at hjælpe mennesker til et afbalanceret liv
Samt optimal sundhed, et skridt ad gangen.

Det er IKKE normalt at have smerter og det er IKKE normalt at være på medicin.

Gennem mit "Simpel Sundheds" forløb, mine e-bøger og små tips,
kan jeg hjælpe dig med at skabe omslaget til en bedre livskvalitet.

Disclaimer

Jeg er en passioneret Holistisk behandler, og har hjulpet klienter med at ændre deres livsstil på en ukompliceret måde i næsten 2 årtier.

Den information jeg deler om sundhed og velvære, er ud fra egne erfaringer, samt tilbagemeldinger fra mine klienter, og er ikke ment som en erstatning for professionel medicinsk rådgivning.

Jeg er IKKE læge og kan IKKE diagnostisere eller rådgive dig i hvad du skal gøre. Hvis du er i tvivl om dit helbred, skal du altid kontakte din læge eller andet sundhedsfagligt personale.

Brugen af den information du finder her på siderne, er udelukkende på eget ansvar.

Handelsbetingelser

Privatlivspolitik